Consiliere On-Line

Cabinetul de psihologie Ligia Preda este in Brasov, Romania.

Te afli in alt oras sau alta tara? Nu-i nici o problema! Poti beneficia de sedinte de consiliere psihologica ori unde de afli, in orice colt al lunii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te conectezi la internet prin serviciul .

Consilierea psihologica online este alternativa cea mai buna atunci cand esti in alta tara din cel putin doua motive: psihologul vorbeste in limba ta materna (ceea ce este recomandat) iar costurile sunt mai mici (in majoritatea tarilor pretul unei sedinte de terapie este de cateva ori mai mare comparativ cu Romania).

Totodata, economisesti timp valoros pentru ca elimini orele pierdute cu deplasarea la cabinet, ai acces la specialisti pe care poate nu ii gasesti intr-un oras mic din tara, nu trebuie sa anulezi cand esti bolnav, calatoresti foarte mult, terapia de cuplu sau de familie poate avea loc chiar daca nu toti membrii implicati se afla in acelasi spatiu, oras sau tara in momentul sau perioada in care se desfasoara procesul terapeutic.

Daca te regasesti intr-una dintre situatiile descrise mai sus (sau altele) si vrei sa beneficiezi de consiliere psihologica online, urmeaza acesti pasi:

1) Contacteza-ma la telefon +40 726 179 545 sau pe email:
office@psihologie-brasov.ro.
2) Iti comunic pretul, durata sedintelor si alte detalii de care mai ai nevoie.
3) Stabilim impreuna ziua si ora disponibila.
4) Iti trimit factura. Poti sa faci plata chiar in ziua programarii.
5) Iti comunic ID-ul (contactul) meu pe Skype.
6) La data si ora stabilite, TU vei initia sedinta de consiliere pe Skype.

Curs Valutar

1 EUR = 4.6606 RON

1 UAH = 0.1401 RON

1 GBP = 5.2734 RON